Giriş Kayıt
Christopher Moser

Christopher Moser


Oyuncu

Christopher Moser, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Oyuncu    

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 Biyografi Oyuncu 6.6 5,533
2009 Komedi Oyuncu 6.0 34

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 170,170

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 44,889
2008 Komedi Oyuncu 5.6 108,705
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019