Giriş Kayıt
Yûko Araki

Yûko Araki


Oyuncu

Yûko Araki, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.0 6
2018 Suç Oyuncu    
2017 Gizem Oyuncu 7.9 22
2017 Dram Oyuncu 7.0 139
2017 Gizem Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.3 89
2012 Aksiyon Oyuncu    
2012 Macera Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 2.4 195

İtiraflar
2010 Dram Oyuncu 7.8 29,043
2008 Dram Oyuncu 7.0 225
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,698) Shameless (3,690) Bodyguard (2,312) Castle Rock (1,962) The First (1,570) Fear the Walking Dead (1,317) La Casa de Papel (1,079) The 100 (1,059) Friends (752) Suits (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018