Giriş Kayıt
Heather Howe

Heather Howe


Oyuncu

Heather Howe, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Heather Kirkland Howe
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 5.5 88
2011 Gerilim Oyuncu 5.3 5,261
2010 Dram Oyuncu 6.2 4,625

Matrak Adamlar
2009 Komedi Oyuncu 6.3 108,037
2008 Korku Oyuncu 4.1 367
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019