Giriş Kayıt
Tony Yacenda

Tony Yacenda


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Tony Yacenda, yapımcı, yönetmen, senarist.

American Vandal (2017), (2017) American Vandal (2017), (2015) 13 Cameras (2015), (2012) Funeral Kings (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
8.2 19,924
2015 Dram Yapımcı 5.1 3,262
2013 Aksiyon Çeşitli 5.2 39
2012 Komedi Yapımcı 6.3 1,101
2011 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
Yapımcı
8.2 59

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 192,257
2006 Kısa Metraj Yönetmen 7.7 1,033
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018