Giriş Kayıt
Dana S. Wilson

Dana S. Wilson


Kameraman, Yapımcı

Dana S. Wilson, kameraman, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Dana Wilson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Kameraman
Yapımcı
7.4 101
2009 Gerilim Yapımcı 6.6 45

Aptallık Çağı
2009 Belgesel Kameraman 7.1 4,028
2007 Kısa Metraj Yapımcı 6.2 39

Ben ve Sen ve Diğerleri
2005 Komedi 7.3 33,557
2002 Komedi Kameraman 7.1 3,845
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019