Giriş Kayıt
Oliver Rice

Oliver Rice


Oyuncu

Oliver Rice, oyuncu.

On Hollowtree Farm (2009) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chris Oliver
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Çocuk 2
2020 Korku Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,444
2018 Komedi Oyuncu 7.3 3,798
2014 Komedi Oyuncu 6.0 1,013
2014 Dram Oyuncu 6.2 824

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 347,837
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019