Giriş Kayıt
Frederick Keith Johnson

Frederick Keith Johnson (49)


Oyuncu

Frederick Keith Johnson, 19 Mart 1969 Memphis, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu.

Gettin' Grown (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1969
Doğum Yeri: Memphis, Tennessee, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 42 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,234
2010 41 Aksiyon Oyuncu 3.5 279

Çılgın Bir Gece
2010 41 Komedi Çeşitli 6.3 142,409

Benim Adım Khan
2010 41 Dram Oyuncu 8.0 88,923
2010 Dram Oyuncu 7.8 2,441
2009 40 Korku Oyuncu 5.1 314
2009 40 Dram Oyuncu 7.1 1,642

Zoraki Tatil
2008 39 Komedi Oyuncu 5.7 57,508
2007 Komedi Oyuncu 6.7 20,381
2004 35 Dram Oyuncu 8.4 42
1999 Komedi Oyuncu 8.5 3,400
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019