Giriş Kayıt
Yukiko Shimizu

Yukiko Shimizu


Animasyon

Yukiko Shimizu, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Animasyon 5.6 853
2013 Animasyon Animasyon 7.1 1,490

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 Animasyon Animasyon 6.2 1,244
2006 Animasyon Animasyon 7.7 1,417
2005 Animasyon Animasyon 7.0 3,255
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019