Giriş Kayıt
Lorrie Odom

Lorrie Odom


Oyuncu

Lorrie Odom, oyuncu.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 4.9 1,712
2017 Dram Oyuncu 5.3 54
2015 Suç Oyuncu 8.6 266,466

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 147,715
Dizi Altyazıları
Arrow (3,052) The Flash (2,490) Vikings (2,350) Doctor Who (1,521) Outlander (1,358) Supernatural (942) Titans (915) Supergirl (854) The Big Bang Theory (845) La Casa de Papel (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018