Giriş Kayıt
Steve Ochoa

Steve Ochoa


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu, Yapımcı

Steve Ochoa, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, oyuncu, yapımcı.

Office Uprising (2018), İnsan Kırkayak 3 (2015), The Diabolical (2015), The Watcher (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 5,925
2018 Dram Sanat Bölümü 5.7 345

Ziyaretçiler: Gece Avı
2018 Korku Sanat Bölümü 5.2 19,319
2017 Komedi Sanat Bölümü 5.0 770
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 2,426
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.8 55
2016 Korku Sanat Bölümü 5.7 13,368
2016 Korku Sanat Bölümü 5.4 2,687
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 239
2015 Korku Sanat Bölümü 4.7 4,752
2015 Dram Sanat Bölümü 3.5 534
2015 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.1 1,270
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.5 1,265

İnsan Kırkayak 3
2015 Korku Sanat Bölümü 2.8 12,002
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 1,314
2014 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 4.7 176
2014 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
4.7 2,825
2014 Sanat Bölümü 7.5 629
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 889
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 4.4 907
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 3.6 563
2012 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.8 316
2012 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 50
2012 Dram Sanat Bölümü 8.1 376

Paramparça
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.8 15,433
2011 Dram Sanat Bölümü 6.1 77
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 2,746
2010 Korku Sanat Bölümü 3.4 601
2009 Korku Sanat Bölümü 4.2 375
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 5.6 413
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.8 542

Kızıl Çadır
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 475

Hançer
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 2,407
2008 Aile Sanat Bölümü 6.2 450
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019