Giriş Kayıt
Beau Willimon

Beau Willimon


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Beau Willimon, senarist, yapımcı, oyuncu.

House of Cards (2013), Zirveye Giden Yol (2011), İskoçya Kraliçesi Mary (2018), The First (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İskoçya Kraliçesi Mary
2018 Biyografi Senarist 6.4 12,116
2018 Dram Senarist
Yapımcı
6.7 5,115
2014 Oyuncu 6.5 396
2014 Belgesel Çeşitli 8.8 1,680
2013 Dram Yapımcı
Senarist
8.8 423,096
2013 Dram Yapımcı 6.1 617

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 205,996
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019