Giriş Kayıt
Danny Doherty

Danny Doherty (45)


Oyuncu

Daniel J. Doherty, 23 Kasım 1973 Yonkers, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Blue Knight (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daniel J. Doherty
Doğum Tarihi: 23 Kasım 1973
Doğum Yeri: Yonkers, New York, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.4 1,813
2017 44 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,060
2017 44 Suç Oyuncu 5.7 70
2016 43 Dram Oyuncu 6.5 832
2008 35 Dram Oyuncu 3.2 157
2008 Dram Oyuncu 8.4 202,561

6. Oyun
2005 32 Komedi Oyuncu 5.9 2,363
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018