Giriş Kayıt
Audrey Looten

Audrey Looten


Oyuncu

Audrey Looten, oyuncu.

(2016) Çılgın Baskın (2016), (2016) Roommates Wanted (2016), (2015) Floride (2015), (2014) The Cosmopolitans (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Baskın
2016 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,523
2016 Komedi Oyuncu 6.2 1,013
2015 Komedi Oyuncu 6.5 527
2015 Komedi Oyuncu 5.5 347
2014 Oyuncu 6.1 546
2014 Komedi Oyuncu 4.8 90

Mutluluk Asla Yalnız Gelmez
2012 Komedi Oyuncu 6.5 4,417
2011 Suç Oyuncu 6.8 708
2005 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 29
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018