Giriş Kayıt
Audrey Looten

Audrey Looten


Oyuncu

Audrey Looten, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Baskın
2016 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,422
2016 Komedi Oyuncu 6.2 1,002
2015 Komedi Oyuncu 6.5 499
2015 Komedi Oyuncu 5.5 203
2014 Oyuncu 6.1 546
2014 Komedi Oyuncu 4.8 89

Mutluluk Asla Yalnız Gelmez
2012 Komedi Oyuncu 6.5 4,355
2011 Suç Oyuncu 6.8 705
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018