Giriş Kayıt
Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld (26)


Oyuncu, Yapımcı

Hailee Puring Steinfeld, 11 Aralık 1996 Tarzana, Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

İz Peşinde (2010), Uzay Oyunları (2013), Begin Again (2013), Bumblebee (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hailee Puring Steinfeld
Doğum Tarihi: 11 Aralık 1996
Doğum Yeri: Tarzana, Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.73 m
9.2 (57 Oy)
  • Currently 183.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Oyuncu 5.9 16
2022 26 Animasyon Oyuncu    
2021 Aksiyon Oyuncu 7.7 104,958
2021 Animasyon Oyuncu 9.4 50,315

Charlie'nin Melekleri
2019 23 Aksiyon Oyuncu 4.9 74,266
2019 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
7.6 16,119
2019 23 Komedi Oyuncu 6.1 33,222
2018 22 Aksiyon Oyuncu 6.7 166,477

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde
2018 22 Animasyon Oyuncu 8.4 525,557
2017 21 Komedi Oyuncu 5.8 65,141
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,995
2016 20 Komedi Oyuncu 7.3 127,778

Vadeli Hayat
2016 20 Suç Oyuncu 5.6 8,206

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 19 Aksiyon Oyuncu 5.4 22,230
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 3,486

Mükemmel Uyum 2
2015 19 Komedi Oyuncu 6.4 158,635
2015 19 Komedi Oyuncu 5.9 5,760

Marnie Oradayken
2014 18 Animasyon Oyuncu 7.7 41,292
2014 18 Dram Oyuncu 6.0 7,175

Yolcu
2014 18 Dram Oyuncu 6.6 33,576

Son Üç Gün
2014 18 Aksiyon Oyuncu 6.2 94,333
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,228
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 136
2013 17 Dram Oyuncu 7.4 157,679

Uzay Oyunları
2013 17 Aksiyon Oyuncu 6.6 241,884
2013 17 Dram Oyuncu 5.8 12,055
2013 17 Dram Oyuncu 6.1 6,961
2011 Oyuncu 5.2 432
2011 Oyuncu 6.3 1,601

İz Peşinde
2010 14 Macera Oyuncu 7.6 340,495
2009 13 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 313
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,447
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 409
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,563
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 216
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,241
1996 News Oyuncu 3.2 857
1994 News Oyuncu 3.3 901
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,644
1981 News Oyuncu 3.5 2,519
1952 News Oyuncu 4.6 2,224
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022