Giriş Kayıt
Sonequa Martin-Green

Sonequa Martin-Green


Oyuncu

Sonequa Martin-Green, oyuncu.

2010 yılının Aralık ayında Kenric Green ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Uzay Yolu: Keşif (2017), Gökyüzüne Bağırmak (2011), Noel Telaşı (2019), The Outside Story (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sonequa Martin
8.3 (10 Oy)
  • Currently 166/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Space Jam: Yeni Efsane
2021 Animasyon Oyuncu 4.5 79,494
2021 Animasyon Oyuncu 8.7 191,443
2020 Dram Oyuncu 6.5 623

Noel Telaşı
2019 Komedi Oyuncu 4.8 959
2018 Komedi Oyuncu 6.6 33

Uzay Yolu: Keşif
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 131,976

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 331
2017 Belgesel Oyuncu 6.2 621
2014 Aksiyon Oyuncu 2.1 400
2012 Suç Oyuncu 6.5 1,567

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.7 235,937

Gökyüzüne Bağırmak
2011 Dram Oyuncu 5.8 909
2011 Komedi Oyuncu 7.8 243,671

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.1 1,072,085
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363
2009 Suç Oyuncu 8.4 82,068
2009 Dram Oyuncu 6.4 230
2009 Dram Oyuncu 5.3 518
2007 Dram Oyuncu 7.5 8,358
1994 News Oyuncu 3.2 951
1981 News Oyuncu 3.6 2,743
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024