Giriş Kayıt
Sonequa Martin-Green

Sonequa Martin-Green (33)


Oyuncu

Sonequa Martin-Green, 21 Mart 1985 Russellville, Alabama, ABD doğumlu oyuncu.

2010 yılının Aralık ayında Kenric Green ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Uzay Yolu: Keşif (2017), Gökyüzüne Bağırmak (2011), (2010) Yürüyen Ölüler (2010), (2012) NYC 22 (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1985
Doğum Yeri: Russellville, Alabama, ABD
Diğer Bir İsmi: Sonequa Martin
Burcu: Koç
Boyu: 1.64 m
9.3 (7 Oy)
  • Currently 185.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.3 11

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 60,624

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.9 275
2014 29 Aksiyon Oyuncu 2.1 303
2012 Suç Oyuncu 6.6 1,469

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.8 196,533

Gökyüzüne Bağırmak
2011 26 Dram Oyuncu 5.9 717
2011 Komedi Oyuncu 7.7 167,883

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.3 771,309
2009 Suç Oyuncu 8.3 61,469
2009 24 Dram Oyuncu 5.9 188
2009 24 Dram Oyuncu 5.2 443
2007 Dram Oyuncu 7.3 5,925
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019