Giriş Kayıt
Diego Flores

Diego Flores (35)


Kameraman, Sanat Bölümü

Diego Guillermo Flores, 02 Şubat 1984 Healdsburg, California, ABD doğumlu kameraman, sanat bölümü.

Negotiations (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Diego Guillermo Flores
Doğum Tarihi: 02 Şubat 1984
Doğum Yeri: Healdsburg, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 28 Kısa Metraj Kameraman 6.3 14
2011 27 Dram Kameraman 7.1 411
2010 26 Kısa Metraj Kameraman 6.0 41
2009 25 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.7 12

Sahibinden Satılık
2005 21 Gerilim Çeşitli 4.0 325
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019