Giriş Kayıt
Lesley-Ann Brandt

Lesley-Ann Brandt


Oyuncu

Lesley-Ann Brandt, oyuncu.

2015 yılının Eylül ayında Chris Payne Gilbert ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Drift (2013), Painkillers (2015), Lucifer (2015), (2010) Spartaküs: Kan ve Kum (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
9.8 (36 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.2 121,389
2015 Aksiyon Oyuncu 4.1 527
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 16,583
2013 Dram Oyuncu 6.3 4,001
2013 Dram Oyuncu 5.1 133
2012 Dram Oyuncu 6.6 75
2011 Aksiyon Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 5.0 881

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 76,818
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,756
2010 Dram Oyuncu 7.9 476

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Oyuncu 8.5 197,576
2009 Komedi Oyuncu    
2004 Aksiyon Oyuncu 7.0 40,124
- Suç Oyuncu 5.3 49
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,683) Shameless (3,685) Bodyguard (2,308) Castle Rock (1,959) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,306) La Casa de Papel (1,076) The 100 (1,057) Friends (738) Suits (707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018