Giriş Kayıt
Nadia Fortin

Nadia Fortin


Nadia Fortin,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolda
2012 Macera Çeşitli 6.1 37,530
2008 Çeşitli 5.7 187

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Çeşitli 6.5 187,982
2007 Dram Çeşitli 6.1 127

İnsan Tacirleri
2005 Suç Çeşitli 7.6 6,289
2004 Korku Çeşitli 4.9 1,225
2001 Dram Çeşitli 6.9 169

15 Şubat 1839
2001 Dram Çeşitli 7.3 709
Dizi Altyazıları
True Detective (6,970) Shameless (3,354) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,923) Shooter (1,599) Gotham (1,476) The Umbrella Academy (1,109) The Blacklist (1,045) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019