Giriş Kayıt
Neal Horton

Neal Horton


Dublör, Oyuncu

Neal Horton, dublör, oyuncu.

Takip (2014), The Sapphires (2012), Packed to the Rafters (2008), Bear (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör 7.1 275,006

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Dublör 5.6 90,875
2017 Dram Dublör 6.3 27,945

Yaratık: Covenant
2017 Korku Dublör 6.4 229,038

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Dublör 6.4 178,220
2017 Korku Dublör 3.2 239

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Dublör 8.1 370,852
2016 Komedi Dublör 5.7 710

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Dublör 5.4 95,710

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Dublör 7.4 440,585
2014 Dram Dublör 6.6 233

Takip
2014 Suç Dublör 6.4 40,825
2014 Komedi Dublör 8.0 431
2014 Komedi Dublör 7.7 323
2013 Aksiyon Dublör 6.7 403,747

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Dublör 7.3 435,812

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Dublör 7.9 721,499
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 31
2012 Biyografi Dublör 7.0 12,208
2011 Kısa Metraj Dublör 7.3 889

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Oyuncu 6.1 4,508

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.6 439,889

Diplomat
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 536
2009 Dram Dublör 7.5 495
2008 Komedi Dublör 7.4 1,571
2008 Suç Dublör 5.7 105
2008 Suç Dublör 8.2 3,950
1998 Dram Dublör 7.1 1,016

Yakın ve Uzak
1988 Dram Dublör 5.2 5,089
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019