Giriş Kayıt
Melissa Sadoff Oren

Melissa Sadoff Oren


Melissa Sadoff Oren,

Diğer Bir İsmi: Melissa Sadoff
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.3 19,077
2014 Kısa Metraj 8.2 68
2011 Komedi Çeşitli 6.7 989
2008 Komedi Çeşitli 6.6 2,054
2006 Komedi Çeşitli 7.4 4,540

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Çeşitli 7.5 157,863
1993 Komedi Çeşitli 8.1 66,239
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019