Giriş Kayıt
Neha Sharma

Neha Sharma


Oyuncu

Neha Sharma, oyuncu.

Kyaa Super Kool Hain Hum (2012), Teri Meri Kahaani (2012), Solo (2017), Youngistaan (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

8.4 (8 Oy)
  • Currently 167.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,036
2017 Komedi Oyuncu 5.6 2,675
2016 Dram Oyuncu 4.8 924
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 175
2016 Biyografi Oyuncu 5.8 229
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,373
2013 Aksiyon Oyuncu 3.4 1,365
2013 Aksiyon Oyuncu 5.3 960
2012 Komedi Oyuncu 5.1 3,030
2012 Komedi Oyuncu 4.7 3,162
2010 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,263
2007 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,148
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018