Giriş Kayıt
Neha Sharma

Neha Sharma


Oyuncu

Neha Sharma, oyuncu.

Teri Meri Kahaani (2012), Kyaa Super Kool Hain Hum (2012), Solo (2017), Youngistaan (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

8.4 (8 Oy)
  • Currently 167.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,248
2017 Komedi Oyuncu 5.6 2,869
2016 Dram Oyuncu 4.8 964
2016 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 499
2016 Biyografi Oyuncu 5.9 245
2014 Dram Oyuncu 5.2 1,700
2013 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,589
2013 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,099
2012 Komedi Oyuncu 5.0 3,381
2012 Komedi Oyuncu 4.8 3,580
2010 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,600
2007 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,574
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019