Giriş Kayıt
Luis Estrada

Luis Estrada


Kameraman, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Luis Estrada, kameraman, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Don Luis Elias Estrada | Luis Elias Estrada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Kameraman 7.0 427
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 54
2014 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 34
2013 Suç Kameraman 4.9 154
2013 Komedi Kameraman 6.1 780
2012 Komedi Kameraman 3.1 418
2012 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.3 14
2011 Komedi Kameraman 7.8 751
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019