Giriş Kayıt
Luis Estrada

Luis Estrada


Kameraman, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Luis Estrada, kameraman, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Don Luis Elias Estrada | Luis Elias Estrada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Kameraman 7.0 408
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 54
2014 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 34
2013 Suç Kameraman 4.9 153
2013 Komedi Kameraman 6.1 778
2012 Komedi Kameraman 3.1 415
2012 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.3 14
2011 Komedi Kameraman 7.7 748
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018