Giriş Kayıt
David R. Polk

David R. Polk


Animasyon, Görsel Efekt

David R. Polk, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Patron Bebek
2017 Animasyon Animasyon 6.3 91,060

Troller
2016 Animasyon Animasyon 6.5 62,291
2016 Animasyon Animasyon 7.1 113,322

Madagaskar Penguenleri
2014 Animasyon Animasyon 6.7 71,784

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Animasyon 7.8 271,801
2013 Animasyon Animasyon 6.4 73,552
2012 Aksiyon Animasyon 5.1 120

Hediye Operasyonu
2011 Animasyon Animasyon 7.1 45,076
2011 Animasyon Animasyon 6.5 8,873
2010 Aksiyon Animasyon 9.2 7,156

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Animasyon 4.5 38,543
2009 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
5.1 38,666
2009 Aksiyon Animasyon 7.9 6,395

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Animasyon 5.2 68,356
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019