Giriş Kayıt
Xue Liang Zhu

Xue Liang Zhu


Oyuncu, Dublör

Xue Liang Zhu, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Zhu Xue Liang | Zhu Xueliang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

General Yang'i Kurtarmak
2013 Macera Dublör 6.4 2,371
2011 Dram Oyuncu 6.1 338

Efsane Doğuyor: Ip Man
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 29,088

Efsanevi Katil
2008 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,684

Painted Skin
2008 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,049

İmparatoriçe ve Savaşçıları
2008 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,560

Görünmez Hedef
2007 Aksiyon Dublör 6.8 2,615
2007 Aksiyon Dublör 5.4 504
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019