Giriş Kayıt
Jacques Shy

Jacques Shy (36)


Kameraman, Oyuncu

Jacques Armound Shy II, 05 Şubat 1983 Gloversville, New York, ABD doğumlu kameraman, oyuncu.

(2014) Mega Shark vs. Mecha Shark (2014), (2015) Flight World War II (2015), (2014) Age of Tomorrow (2014), (2010) Bite Me (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacques Armound Shy II
Doğum Tarihi: 05 Şubat 1983
Doğum Yeri: Gloversville, New York, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 32 Aksiyon Kameraman 4.3 1,270
2015 32 Dram Kameraman 4.1 438
2014 31 Komedi Kameraman 6.2 542
2014 31 Aksiyon Kameraman 3.7 2,074
2014 31 Aksiyon Kameraman 2.1 2,141
2014 31 Aksiyon Kameraman 3.4 565
2014 31 Aksiyon Kameraman 2.7 2,732

Tek Başına
2013 30 Aksiyon Kameraman 3.5 380

Köpekbalığı İstilası
2013 30 Korku Kameraman 3.3 42,871
2012 29 Dram Kameraman 5.7 367
2012 29 Suç Kameraman 4.6 578

Afacan Beşli
2012 29 Komedi Kameraman 4.1 244
2012 29 Korku Kameraman 1.8 1,305
2010 Kameraman 7.8 569

Ana Cadde
2010 27 Dram Oyuncu 4.7 2,376
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019