Giriş Kayıt
Emma-Louise Wilson

Emma-Louise Wilson


Oyuncu, Dublör

Emma-Louise Wilson, oyuncu, dublör.

Utopia (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 3.5 225
2017 Komedi Dublör 6.9 2,930
2016 Animasyon Oyuncu 5.6 905
2016 Suç Dublör 5.6 2,435
2016 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.6 127
2014 Aksiyon Oyuncu 4.6 82
2014 Komedi Oyuncu 8.2 1,212
2012 Komedi Oyuncu 5.8 1,564
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019