Giriş Kayıt
Kasia Koleczek

Kasia Koleczek (34)


Oyuncu

Kasia Koleczek, 30 Kasım 1984 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu oyuncu.

(2013) Father Brown (2013), (2016) True Crimes (2016), (2007) Küçük Oyunlar (2007), (2018) Press (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1984
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Diğer Bir İsmi: Katarzyna Koleczek
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.6 893
2018 Dram Oyuncu 7.2 992
2017 33 Komedi Oyuncu 5.5 378
2017 33 Dram Oyuncu 5.6 360
2016 32 Suç Oyuncu 4.7 7,536

Bridget Jones'un Bebeği
2016 32 Komedi Oyuncu 6.5 58,541
2016 32 Romantik Oyuncu 2.6 71
2016 32 Komedi Oyuncu 4.8 298

Uyusun da Büyüsün
2015 31 Dram Oyuncu 5.3 252
2015 31 Komedi Oyuncu 4.9 40
2013 Dram Oyuncu 7.7 5,518
2012 28 Komedi Oyuncu 5.6 347
2011 27 Komedi Oyuncu 7.2 3,268
2011 27 Komedi Oyuncu 3.0 262
2008 Komedi Oyuncu 5.1 173
2007 23 Dram Oyuncu 5.6 150

Küçük Oyunlar
2007 23 Komedi Oyuncu 7.1 1,861
2000 Dram Oyuncu 2.6 328
1953 Dram Oyuncu 8.9 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019