Giriş Kayıt
Corey Lipscomb

Corey Lipscomb


Sanat Bölümü, Kameraman

Corey Lipscomb, sanat bölümü, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Kameraman 3.1 32,282
2014 Reality-TV Çeşitli 6.5 551
2014 Aksiyon 0 4.7 2,213

Kana Susayanlar
2013 Dram Görsel Efekt
Sanat Bölümü
3.8 1,729
2010 Dram Çeşitli 6.2 1,991
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019