Giriş Kayıt
Simon Beins

Simon Beins


Müzisyen, Yapımcı

Simon Beins, müzisyen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Müzik 7.7 24
2014 Belgesel Müzik 7.0 1,229
2012 Kısa Metraj Müzik 8.2 87
2011 Belgesel Müzik 8.0 10
2011 Belgesel Müzik
Yapımcı
7.0 282
2007 Belgesel Müzik 7.1 1,737
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018