Giriş Kayıt
Candice Patton

Candice Patton (33)


Oyuncu

Candice Kristina Patton, 24 Haziran 1985 Jackson, Mississippi, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Candice Kristina Patton
Doğum Tarihi: 24 Haziran 1985
Doğum Yeri: Jackson, Mississippi, ABD
Diğer Bir İsmi: Candice K. Patton
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.63 m
6.7 (15 Oy)
  • Currently 133.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 268,631

Misafir
2014 29 Gizem Oyuncu 6.7 80,786

Craigslist Katili
2011 26 Suç Oyuncu 5.3 2,099
2011 Komedi Oyuncu 6.6 2,522
2006 Komedi Oyuncu 6.8 3,538

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.6 216,879
2004 Komedi Oyuncu 8.5 150,356

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 65,834

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,132
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,576
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019