Giriş Kayıt
Richard Patterson

Richard Patterson


Görsel Efekt

Richard Patterson, görsel efekt.

Kara Gökkuşağının Ötesi (2010), Repeaters (2010), Ice Castles (2010), Tower Prep (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Görsel Efekt 7.8 47,366
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 15,930

Jakuzi 2
2015 Komedi Görsel Efekt 5.1 34,579

Sığınak
2015 Korku Görsel Efekt 6.4 17,628

Büyük Gözler
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.0 77,892

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Görsel Efekt 6.2 93,843

Büyükler 2
2013 Komedi Görsel Efekt 5.4 129,482

Şeytan Tohumu
2012 Korku Görsel Efekt 5.9 53,810

Geçmişin Sırları
2012 Dram Görsel Efekt 6.4 29,729
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 54,847

Pirana 3DD
2012 Komedi Görsel Efekt 3.7 37,269

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 51,571
2011 Aile Görsel Efekt 4.5 2,800

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 9.4 1,566,032

Kara Gökkuşağının Ötesi
2010 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.0 10,928

Sonun Başlangıcı
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 1,556
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 5,952
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 2,202
2010 Dram Görsel Efekt 7.9 1,518
2009 Korku Görsel Efekt 5.3 13,441
2009 Macera Görsel Efekt 6.2 963

Koruyucu
2009 Komedi Görsel Efekt 6.8 34,293

Ölümcül Kaçış
2009 Dram Görsel Efekt 5.5 431
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 3,048
2007 Suç Görsel Efekt 7.8 1,292
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019