Giriş Kayıt
Robin Davies

Robin Davies


Editör, Yapım Yöneticisi

Robin Davies, editör, yapım yöneticisi.

The Lost Honour of Christopher Jefferies (2014), The Lady in the Van (2015), (2008) Dost Kazığı (2008), (2015) Diren! (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diren!
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 33,759
2015 Biyografi Çeşitli 6.7 22,552
2014 Komedi Editorial Department 6.4 37,745
2014 Dram Çeşitli 7.9 2,440

Paris'te Bir Haftasonu
2013 Komedi Çeşitli 6.3 7,225

Seninle Yaşıyorum
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 25,902
2013 Gerilim Çeşitli 6.9 27,722

Hudson'daki Hyde Park
2012 Biyografi Editorial Department 5.9 10,629

Gölgede Dans
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 11,360

Skor Sıfır
2011 Komedi Editorial Department 6.8 72,534

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Çeşitli 7.5 389,941

Davetsiz Misafirler
2011 Fantastik Çeşitli 5.4 19,230

Uğultulu Tepeler
2011 Dram Editorial Department 6.1 8,451

Kadının Fendi
2010 Biyografi Çeşitli 7.2 12,977
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 5,973

Dost Kazığı
2008 Biyografi Çeşitli 6.4 65,313
2008 Belgesel Çeşitli 6.9 206

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Çeşitli 6.9 3,871
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019