Giriş Kayıt
Aki Toyosaki

Aki Toyosaki (36)


Oyuncu

Aki Toyosaki, 28 Ekim 1986 Tokushima, Japonya doğumlu oyuncu.

K-On! (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ekim 1986
Doğum Yeri: Tokushima, Japonya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 7.4 393
2019 33 Animasyon Oyuncu 6.1 358
2019 Animasyon Oyuncu 7.4 643
2019 Animasyon Oyuncu 8.7 101,864
2019 33 Animasyon Oyuncu 7.9 372
2019 33 Animasyon Oyuncu 7.3 85
2019 Animasyon Oyuncu 8.1 20,185
2017 31 Animasyon Oyuncu 6.6 8,268
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 997
2017 Animasyon Oyuncu 6.8 1,998
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 919
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 4,414
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 16,023
2013 Animasyon Oyuncu 6.5 162
2013 27 Animasyon Oyuncu 7.0 345
2013 27 Animasyon Oyuncu 7.8 10,551
2013 Animasyon Oyuncu 6.5 279
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 1,275
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 568
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 297
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 930
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 2,385
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 5,096
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 2,165
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 257
2012 26 Animasyon Oyuncu 7.5 13,004
2011 25 Animasyon Oyuncu 7.6 1,951
2011 25 Animasyon Oyuncu 6.5 127
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 230
2011 Animasyon Oyuncu 6.6 279
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 13,918
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 733
2011 Animasyon Oyuncu 7.5 2,090
2011 Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 24 Animasyon Oyuncu 6.2 35
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 1,065
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 139
2010 Animasyon Oyuncu 9.2 12
2010 Animasyon Oyuncu 6.4 590
2010 Animasyon Oyuncu 7.4 182
2010 24 Animasyon Oyuncu 6.2 222
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 2,417
2010 Animasyon Oyuncu 7.9 7,560
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 80
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 455
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 229
2009 Animasyon Oyuncu 8.0 1,518
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 66
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 90
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 329
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 127
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 3,898
2009 Animasyon Oyuncu 5.4 158
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 34
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 1,584
2009 Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 42
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 295
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 199
2007 Animasyon Oyuncu 6.9 98
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022