Giriş Kayıt
Laurence Cohen

Laurence Cohen


Görsel Efekt, Editör

Laurence Cohen, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Editorial Department 7.5 75,102

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Editorial Department 7.2 649,631
2013 Belgesel Görsel Efekt 7.4 4,504

Geçmişin Sırları
2012 Dram Editorial Department 6.4 28,939

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 616,091
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 637,063
2011 Dram Editorial Department 5.0 142

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 58,993
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,642) Shameless (3,663) Bodyguard (2,294) Castle Rock (1,938) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,289) The 100 (1,054) La Casa de Papel (1,046) Friends (731) Take Two (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018