Giriş Kayıt
Brett Higginson

Brett Higginson


Brett Higginson,

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (2005), Kötü Ruh (2013), Terabithia Köprüsü (2007), Vahşiler Firarda (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

6 Gün
2017 Aksiyon 0 6.2 12,061
2017 Aksiyon Çeşitli 6.7 408
2016 Dram 0 5.8 181
2016 Belgesel 0 8.2 310
2016 Aksiyon 0 7.2 594

Vahşiler Firarda
2016 Macera 0 7.9 78,972
2016 Aksiyon 0 6.1 14,870
2015 Aksiyon 0 8.5 52,342
2015 Aksiyon 0 6.9 847
2015 Gizem 0 6.3 396
2014 Macera 0 7.2 47

Kötü Ruh
2013 Fantastik 0 6.5 142,077

Bay Pip
2012 Dram 0 7.2 3,116

İmparator
2012 Savaş 0 6.5 11,127
2012 Aksiyon 0 4.0 2,828
2011 Komedi 0 7.8 144
2011 Dram 0 8.3 3,809

Ayı Yogi
2010 Animasyon 0 4.6 18,308
2008 Dram 0 7.1 2,256

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon 0 6.5 171,237

Terabithia Köprüsü
2007 Macera 0 7.2 126,728
2006 Aksiyon 0 5.5 4,735

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera 0 6.9 326,244

Karabasan
2005 Dram 0 4.2 28,055
2005 Macera 0 6.2 8

Nehir Macerası
2004 Macera 0 5.9 40,609

Baba Ocağı
2004 Gizem 0 7.7 6,277
2002 Suç 0    
2002 Gerilim 0    
2001 Dram 0 7.0 1,455
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,557) Shameless (4,104) Bodyguard (2,542) Castle Rock (2,201) Fear the Walking Dead (1,806) The First (1,679) Suits (1,343) La Casa de Papel (1,301) The 100 (1,233) Friends (885)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018