Giriş Kayıt
Santiago Limón

Santiago Limón


Senarist, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Santiago Limón, senarist, yönetmen, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Senarist    
2023 Müzikal Yönetmen
Senarist
   
2022 Komedi Senarist 6.3 41
2022 Komedi Yönetmen 6.2 2,569
2021 Komedi Yönetmen
Senarist
6.0 35
2020 Suç Yönetmen 5.6 7
2020 Komedi Yönetmen 6.0 1,588
2018 Komedi Senarist
Yönetmen Asistanı
4.7 753

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 107,109
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024