Giriş Kayıt
Oumar Diaw

Oumar Diaw (37)


Oyuncu

Oumar Diaw, 05 Ağustos 1981 Dakar, Senegal doğumlu oyuncu.

Terremere (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1981
Doğum Yeri: Dakar, Senegal
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Ekip
2015 34 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,963
2015 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 6
2014 33 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 9
2014 33 Dram Oyuncu 5.8 184
2013 32 Dram Oyuncu 6.8 906
2010 29 Müzikal Oyuncu 5.2 169
2009 28 Komedi Oyuncu 6.5 1,254
2009 28 Aksiyon Oyuncu 5.3 326
2007 26 Dram Oyuncu 6.5 108
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019