Giriş Kayıt
Elisa Volpatto

Elisa Volpatto (32)


Oyuncu

Elisa Volpatto, 02 Aralık 1986 doğumlu oyuncu.

Mulher de Fases (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Aralık 1986
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 8.1 52
2017 Komedi Oyuncu    
2014 28 Dram Oyuncu 6.2 187
2013 27 Dram Oyuncu 6.5 637
2013 Komedi Oyuncu 6.8 12
2012 26 Dram Oyuncu 6.3 108
2011 Komedi Oyuncu 7.5 36
Film Altyazıları
Us (6,253) The Professor (3,283) Shazam! (3,262) Il primo re (1,945) Ying (1,769) Maria (1,590) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,284) The Perfection (1,046) Avengers: Endgame (995) Rim of the World (872)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (59,204) Chernobyl (32,581) The 100 (3,398) The Big Bang Theory (2,866) Killing Eve (2,436) The Blacklist (1,835) Vikings (1,442) Breaking Bad (1,143) Friends (1,032) One-Punch Man (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019