Giriş Kayıt
Laura Patalano

Laura Patalano


Oyuncu

Laura Patalano, oyuncu.

Mosquita y Mari (2012), (2007) Küçük Çırak (2007), (2016) First Girl I Loved (2016), (2018) Vida (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.6 4,926
2018 Dram Oyuncu 6.9 970
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,544

Yenilik
2017 Dram Oyuncu 6.4 7,357
2017 Dram Oyuncu 6.4 278
2016 Dram Oyuncu 5.9 2,250
2015 Dram Oyuncu 5.6 127
2014 Komedi Oyuncu 6.7 557

Paranormal Activity: İşaretliler
2014 Korku Oyuncu 5.0 36,199
2013 Suç Oyuncu 7.6 16,498
2013 Komedi Oyuncu 7.7 2,728
2012 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 6.2 733
2010 Dram Oyuncu 5.9 200
2009 Dram Oyuncu 6.5 363

Küçük Çırak
2007 Dram Oyuncu 7.3 3,820
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018