Giriş Kayıt
Hideki Hoshino

Hideki Hoshino


Yapımcı

Hideki Hoshino, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Yapımcı 6.8 214
2015 Komedi Yapımcı 7.2 129

Köşebaşı Pastanesi
2011 Dram Yapımcı 6.3 194
2010 Dram Yapımcı 7.1 90

Be a Man! Samurai School
2008 Aksiyon Yapımcı 5.7 202
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,802) Shameless (3,767) Bodyguard (2,348) Castle Rock (1,994) The First (1,588) Fear the Walking Dead (1,419) The 100 (1,110) La Casa de Papel (1,104) Suits (855) Friends (787)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018