Giriş Kayıt
De' Leon Howard III

De' Leon Howard III


Oyuncu

De' Leon Howard III, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: De' Leon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 8.3 24,220

Asla Vazgeçme
2009 Dram Çeşitli 6.1 2,629
2008 Gerilim Oyuncu 4.3 1,225
2008 Komedi Çeşitli 4.4 8,950

Bedel
2007 Suç Çeşitli 5.8 2,095

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Çeşitli 6.0 133,475

Ada
2005 Aksiyon Çeşitli 6.9 288,339

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Çeşitli 6.1 49,781
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019