Giriş Kayıt
Stefania Koszti

Stefania Koszti


Makyaj, Oyuncu

Stefania Koszti, makyaj, oyuncu.

The Human Race (2013), The Lizzie Bennet Diaries (2012), Şeytan Ayrıntıda Gizlidir (2013), (2009) The Telling (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 3.5 101
2015 Komedi Makyaj 6.8 358
2013 Korku Makyaj 7.7 298
2013 Dram Makyaj 4.4 154

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
2013 Gerilim Makyaj 3.8 762
2013 Aksiyon Makyaj 5.4 10,497
2013 Komedi Makyaj 5.2 248
2012 Komedi Makyaj 7.6 37
2012 Komedi Makyaj 4.3 374
2012 Komedi Makyaj 8.6 2,959
2010 Belgesel Makyaj 8.4 25
2009 Suç Makyaj 8.0 33
2009 Komedi Makyaj 4.6 307
2009 Korku Makyaj 3.7 1,436

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Oyuncu 5.7 25,267
2007 Korku Oyuncu 3.9 734
2002 Macera Oyuncu 7.0 4,200
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019