Giriş Kayıt
Matt Hanchey

Matt Hanchey


Editör, Kameraman, Editör

Matt Hanchey, editör, kameraman, editör.

Kötülük Diyarı (2014), Tehlikeli Uçuş (2012), Kana Susayanlar (2013), The Leftovers (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj Editör    

Kötülük Diyarı
2014 Aksiyon Editorial Department 5.8 7,400
2014 Dram Editorial Department 8.3 63,044
2014 Reality-TV Editorial Department 5.3 236

Kana Susayanlar
2013 Dram Kameraman
Editorial Department
3.8 1,726
2013 Korku Kameraman
Editorial Department
4.4 4,547
2013 Korku Editorial Department 2.7 353

Devrim
2012 Aksiyon Editorial Department 6.7 77,520
2012 Aile Kameraman
Editorial Department
4.4 96
2012 Komedi Editorial Department 5.1 68

Kurye
2012 Aksiyon Çeşitli 4.5 4,213

Tehlikeli Uçuş
2012 Aksiyon Editorial Department 3.9 3,471
2012 Komedi Kameraman
Editorial Department
4.8 52
2011 Dram Kameraman
Editorial Department
4.4 27
2011 Komedi Editorial Department 3.6 68
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019