Giriş Kayıt
Matt Hanchey

Matt Hanchey


Editör, Kameraman, Editör

Matt Hanchey, editör, kameraman, editör.

Kötülük Diyarı (2014), Tehlikeli Uçuş (2012), Kana Susayanlar (2013), The Leftovers (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj Editör    

Kötülük Diyarı
2014 Aksiyon Editorial Department 5.8 7,298
2014 Dram Editorial Department 8.3 61,901
2014 Reality-TV Editorial Department 5.7 202

Kana Susayanlar
2013 Dram Kameraman
Editorial Department
3.8 1,691
2013 Korku Kameraman
Editorial Department
4.4 4,518
2013 Korku Editorial Department 2.7 346

Devrim
2012 Aksiyon Editorial Department 6.7 77,100
2012 Aile Kameraman
Editorial Department
4.4 94
2012 Komedi Editorial Department 5.1 67

Kurye
2012 Aksiyon Çeşitli 4.5 4,164

Tehlikeli Uçuş
2012 Aksiyon Editorial Department 3.9 3,436
2012 Komedi Kameraman
Editorial Department
4.8 52
2011 Dram Kameraman
Editorial Department
4.4 27
2011 Komedi Editorial Department 3.6 68
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018