Giriş Kayıt
Matt Hanchey

Matt Hanchey


Editör, Kameraman, Editör

Matt Hanchey, editör, kameraman, editör.

Kötülük Diyarı (2014), Tehlikeli Uçuş (2012), Kana Susayanlar (2013), The Leftovers (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj Editör    

Kötülük Diyarı
2014 Aksiyon Editorial Department 5.8 6,903
2014 Dram Editorial Department 8.3 60,732
2014 Reality-TV Editorial Department 5.7 202

Kana Susayanlar
2013 Dram Kameraman
Editorial Department
3.9 1,331
2013 Korku Kameraman
Editorial Department
4.4 3,988
2013 Korku Editorial Department 6.5 8

Devrim
2012 Aksiyon Editorial Department 6.7 76,800
2012 Aile Kameraman
Editorial Department
4.3 90
2012 Komedi Editorial Department 5.1 64

Kurye
2012 Aksiyon Çeşitli 4.5 3,775

Tehlikeli Uçuş
2012 Aksiyon Editorial Department 3.8 3,317
2012 Komedi Kameraman
Editorial Department
4.4 45
2011 Dram Kameraman
Editorial Department
   
2011 Komedi Editorial Department 3.7 65
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018