Giriş Kayıt
Chetan Bhagat

Chetan Bhagat (44)


Senarist, Yapımcı

Chetan Bhagat, 22 Nisan 1974 New Delhi, Hindistan doğumlu senarist, yapımcı.

3 Aptal (2009), Kai po che! (2013), 2 States (2014), Half Girlfriend (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1974
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Dram Yapımcı
Senarist
4.3 5,188
2014 40 Aksiyon Senarist 5.4 21,299
2014 40 Dram Senarist 6.9 21,342
2013 39 Dram Senarist 7.6 23,916

3 Aptal
2009 35 Komedi Senarist 8.4 290,431
2008 34 Dram Senarist 3.4 1,714
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019