Giriş Kayıt
Chetan Bhagat

Chetan Bhagat (44)


Senarist, Yapımcı

Chetan Bhagat, 22 Nisan 1974 New Delhi, Hindistan doğumlu senarist, yapımcı.

3 Aptal (2009), Kai po che! (2013), 2 States (2014), Half Girlfriend (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1974
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Dram Yapımcı
Senarist
4.3 5,036
2014 40 Aksiyon Senarist 5.4 20,996
2014 40 Dram Senarist 6.9 21,107
2013 39 Dram Senarist 7.6 23,511

3 Aptal
2009 35 Komedi Senarist 8.4 284,917
2008 34 Dram Senarist 3.4 1,696
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,998) Arrow (1,620) Outlander (1,269) Supernatural (1,112) Better Call Saul (944) La Casa de Papel (914) Titans (905) The Last Ship (892) Doctor Who (815) Kidding (656)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018