Giriş Kayıt
Chetan Bhagat

Chetan Bhagat (44)


Senarist, Yapımcı

Chetan Bhagat, 22 Nisan 1974 New Delhi, Hindistan doğumlu senarist, yapımcı.

3 Aptal (2009), Kai po che! (2013), 2 States (2014), Half Girlfriend (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1974
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Dram Yapımcı
Senarist
4.2 4,811
2014 40 Aksiyon Senarist 5.5 17,517
2014 40 Dram Senarist 6.9 17,345
2013 39 Dram Senarist 7.7 19,824

3 Aptal
2009 35 Komedi Senarist 8.4 281,615
2008 34 Dram Senarist 3.4 1,492
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,372) The Sinner (2,128) La Casa de Papel (1,433) Castle Rock (1,429) Shameless (1,393) A Discovery of Witches (1,335) Bodyguard (1,301) Suits (1,272) The 100 (1,226) Fear the Walking Dead (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018