Giriş Kayıt
Gary Moore

Gary Moore (58)


Oyuncu

Gary Moore, 28 Mart 1961 Sycamore, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

(2016) Almost Friends (2016), (2010) The Trial (2010), (2015) Christmas in the Smokies (2015), (2011) Return to the Hiding Place (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1961
Doğum Yeri: Sycamore, Illinois, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 24
2017 56 Dram Oyuncu 7.3 228
2016 55 Komedi Oyuncu 5.9 2,757
2016 55 Komedi Oyuncu 6.0 175
2016 55 Komedi Oyuncu 6.1 135
2016 55 Dram Oyuncu 6.3 123
2015 54 Aile Oyuncu 6.6 39
2015 54 Aile Oyuncu 6.0 941
2015 54 Dram Oyuncu 5.6 142
2013 52 Dram Oyuncu 6.2 282
2012 51 Dram Oyuncu 6.4 78
2011 50 Aile Oyuncu 7.1 869
2011 50 Dram Oyuncu 4.9 636
2011 Dram Oyuncu 6.4 1,558

Yanıtsız Dualar
2010 49 Dram Oyuncu 6.1 367

Ana Cadde
2010 49 Dram Oyuncu 4.7 2,385
2010 49 Dram Oyuncu 5.5 1,231
2010 49 Komedi Oyuncu 3.3 369
2009 Talk-Show Oyuncu 9.0 281
2006 Komedi Oyuncu 6.9 3,564
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,762) Into the Badlands (2,703) The Flash (1,889) American Gods (1,784) Arrow (1,416) Vikings (1,307) This Is Us (1,064) Supernatural (1,029) Criminal Minds (863) The Big Bang Theory (852)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019