Giriş Kayıt
Gene Kevin Hames Jr.

Gene Kevin Hames Jr.


Oyuncu, Dublör

Gene Kevin Hames Jr., oyuncu, dublör.

Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Oyuncu 7.0 47,993
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 7,134

Anne
2017 Aksiyon Oyuncu 5.9 29,265
2016 Korku Oyuncu 4.5 3,423
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 41,967

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.2 97,837

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 312,024
2015 Macera Oyuncu 6.3 2,006
2015 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,760
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 81,139

Sert Ol
2015 Komedi Oyuncu 6.0 111,852

Fokus
2015 Komedi Oyuncu 6.6 193,228
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 69,225

13 Günah
2014 Korku Çeşitli 6.3 29,728

Daire
2014 Gizem Oyuncu 6.3 47,281

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.7 60,155
2014 Dram Oyuncu 6.7 14,548

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 321,426

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Oyuncu 7.2 102,830

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Oyuncu 8.0 404,620

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör 6.7 213,014

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 Komedi Oyuncu 3.2 17,583

Lanetli Ev 2
2013 Dram Oyuncu 5.3 15,259
2013 Dram Oyuncu 5.9 17

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 166,004

Kirli Oyun
2012 Aksiyon Oyuncu 4.6 9,065

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Dublör 5.7 44,996

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Dublör 5.5 41,423

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.4 1,220,084

Kibarca Öldürmek
2012 Suç Oyuncu 6.2 124,421

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 Aksiyon Oyuncu 5.1 18,271

Tetikçiler
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 502,746

Mükemmel Saha
2012 Komedi Oyuncu 7.2 257,927

Bahse Var Mısın?
2012 Komedi Oyuncu 4.8 10,613
2012 Komedi Oyuncu 5.2 4,255

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Oyuncu 5.9 143,337

Zula Evi
2012 Gerilim Oyuncu 4.8 2,436

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,985

Yabancı
2012 Aksiyon Çeşitli 5.5 5,548
2012 Dram Oyuncu 4.0 633

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 111,964
2011 Dram Oyuncu 5.2 421
2011 Suç Dublör
Çeşitli
5.0 3,878

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Oyuncu 6.3 26,512

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Çeşitli 5.5 253,170
2010 Komedi Oyuncu 5.3 2,288

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 272,503
2008 Dram Oyuncu 6.1 255
2007 Suç Oyuncu 5.9 5,948
2004 Biyografi Oyuncu 7.7 128,264
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019