Giriş Kayıt
Janja Kralj

Janja Kralj


Yapımcı

Janja Kralj, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.2 218
2017 Belgesel Yapımcı 5.8 9

Ayaz
2017 Dram Yapımcı 5.7 377
2017 Yapımcı 5.5 90

Bize Rüyalarımızda Huzur Ver
2015 Dram Yapımcı 6.1 307
2014 Dram Yapımcı 7.0 48
2014 Dram Yapımcı 5.9 34
2014 Dram Yapımcı 6.7 469
2013 Dram Yapımcı 7.2 71
2011 Dram Yapımcı 6.8 160
2011 Dram 6.9 1,453
2010 Dram Yapımcı 6.1 75
2008 Dram Çeşitli 6.2 16

Sıfır Noktası
2007 Dram Çeşitli 6.5 617
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018