Giriş Kayıt
Janja Kralj

Janja Kralj


Yapımcı

Janja Kralj, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.2 232
2017 Belgesel Yapımcı 6.6 66

Ayaz
2017 Dram Yapımcı 5.7 402
2017 Yapımcı 5.3 110

Bize Rüyalarımızda Huzur Ver
2015 Dram Yapımcı 6.1 309
2014 Dram Yapımcı 7.0 48
2014 Dram Yapımcı 5.9 34
2014 Dram Yapımcı 6.7 483
2013 Dram Yapımcı 7.2 73
2011 Dram Yapımcı 6.8 160
2011 Dram 6.9 1,464
2010 Dram Yapımcı 6.1 75
2008 Dram Çeşitli 6.2 16

Sıfır Noktası
2007 Dram Çeşitli 6.5 618
Film Altyazıları
Roma (4,937) The House with a Clock in Its Walls (3,858) Venom (3,424) First Man (2,513) A Simple Favor (2,008) Lukas (1,393) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,298) Backtrace (1,214) Bird Box (1,146) The Predator (1,057)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018