Giriş Kayıt
Lisa Schwartz

Lisa Schwartz


Oyuncu

Lisa Schwartz, oyuncu.

Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mucize Uğur Böceği
2018 Animasyon Oyuncu 6.0 10
2017 Komedi Oyuncu 6.8 55
2015 Aksiyon Oyuncu 3.7 120
2014 Komedi Oyuncu 4.5 5,059
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 8
Dizi Altyazıları
True Detective (3,046) The Flash (2,303) Vikings (2,291) Star Trek: Discovery (2,002) Shameless (1,700) Project Blue Book (1,617) Inside No. 9 (1,418) Gotham (1,415) This Is Us (1,377) The Big Bang Theory (1,245)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019