Giriş Kayıt
Pamela Palma

Pamela Palma


Animasyon, Görsel Efekt

Pamela Palma, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Çeşitli 6.7 1,079

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Çeşitli 8.9 50,238

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 Animasyon Çeşitli 7.4 6,477

Balık Oltası
2010 Animasyon Çeşitli 4.8 2,708

Kick Buttowski: Korkusuz Şehir Çocuğu
2010 Animasyon Animasyon 6.7 2,911
2007 Animasyon Animasyon
Çeşitli
8.0 27,584

Şaşkın İmparator'un Okulu
2006 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.7 3,254

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 458,519
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019