Giriş Kayıt
Gig Morton

Gig Morton (22)


Oyuncu

Gig Morton, 22 Mart 1996 Comox, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

Mr. Young (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Mart 1996
Doğum Yeri: Comox, British Columbia, Kanada
Burcu: Koç
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 20 Gerilim Oyuncu 5.7 323
2014 18 Aile Oyuncu 5.7 240
2011 15 Kısa Metraj Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 5.7 925

Noel Patileri
2009 13 Macera Oyuncu 4.9 1,935

Melek ve Haydut
2009 13 Western Oyuncu    

Uzay Patileri
2009 Macera Oyuncu 4.5 1,740

Kar Patileri
2008 Macera Oyuncu 5.4 3,008

Harika Köpekler
2006 10 Komedi Oyuncu 5.0 2,760

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 337,570
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018